De Bloemfabriek
Ontdek heerlijk Zeeuws Vlaanderen!
kamers

 Suite De Albatros

 

Vrolijke tweepersoons Suite met heerlijk bed / Aparte eigen woonkamer /  Grandiose  eigen badkamer met bad en aparte douche, TV op de kamer

Per dag 150 euro per 2 persoonskamer, inclusief uitgebreid (gezamenlijk) Zeeuws ontbijt
minimum van 2 nachten.
Mogelijkheid om gebruik te maken van sauna.

 dvd en draadloos Internet zijn beschikbaar
algemene info vindt u onder aan deze pagina.

 Suite The Albatros

 
  • Room with a double bed including continental breakfast
  • Own bathroom with seperate shower, bath and toilet
  • Television, DVD/Video and internet 
  • extra facilities: bicycle rent/sauna/dvd movies/lunch
  • Non-smoking

Rates:
one night including continental breakfast 150 euro per room,
minimum 2 nights 

 

 Algemene info:
Huisdieren zijn niet toegestaan. Roken is binnenshuis niet toegestaan. De Bloemfabriek is niet geschikt en toegankelijk voor kinderen en mensen die slecht ter been zijn, vanwege de vele kunstobjecten en trappen. Kinderloze b&b. Open van 1 april tot 1 november. Minimaal 2 nachten aaneengesloten reserveren. Volledige vooruitbetaling hoort tot de regels. Wij bevestigen altijd uw reservering.   Een huissleutel wordt niet afgegeven.  Eén nacht verblijf is in principe mogelijk maar met toeslag 50 euro.

Fietsverhuur per fiets per dag 9 euro. Prive infrarood sauna 9 euro per persoon per keer, max 45 minuten. Er wordt gezamenlijk aan tafel met andere gasten ontbeten om 9.00 uur in de woonkeuken. U kunt workshops tekenen, schilderen en keramiek volgen en krijgt dan priveles van de eigenaresse die tevens beeldend kunstenaar is.

Annuleren: Tot 4 weken voor de aankomstdatum kunt u kosteloos annuleren en krijgt u 100 % uw betaling terug. Dus 4 weken voor aankomstdatum wordt er geen betaling geretourneerd. Wij adviseren u zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. 

 
 

 

Home
Informatie
kamers
aanbiedingen
route / links
Deutch